Terug naar Home

Even voorstellen

Mijn naam is Ornella, ik kom oorspronkelijk uit Italië, maar heb mijn geboorteland met Nederland verruild waar ik al jaren gelukkig woon. Van kinds af aan hebben dieren en de natuur een grote rol in mijn leven gespeeld, maar, ondanks dat, volgde ik een technische studie en zette ik mijn carriere voort in de ICT bedrijfswereld.

Pas met de komst van mijn eerste newfoundlander, Yuma, die leed aan vreselijke huidprolemen, heb ik de wereld van de natuurlijke en alternatieve geneeswijzen ontdekt. Ik ontdekte homeopathie voor dieren en daarna de complete holistische aanpak. Ik vond het zo intrigerend, dat ik me ben gaan verdiepen in Bach Bloesems. Daarna volgden meerdere cursussen en workshops in energetische healing en natuurgeneeswijzen.

Met de komst van mijn kinderen ben ik verder gegaan en heb mogen ervaren wat voor geweldige resultaten de holistische aanpak geeft in combinatie met reguliere geneeskunde wanneer nodig.

Methoden zoals telepathisch communiceren met dieren of foto reading geven mij een beter begrip van wat er gaande is en helpen mij om de juiste middelen te kiezen.

Ook werk ik veel vanuit intuïtie en gevoel, vind ik het heel belangrijk om een solide basis te hebben en met twee voeten op de grond te staan. Hierbij helpen mijn technische opleiding en achtergrond, die mij in staat stellen om mijn intuïtie te combineren met een goed analytisch vermogen en een zeer praktische aanpak.

Naturally Balanced                       info@naturallybalanced.nl