Terug naar Home

Consult

In de meeste gevallen word ik direct benaderd voor een Bach bloesems consult. Hiervoor neem ik een interview af (zowel op lokatie als op afstand) en stel ik heel veel vragen. De antwoorden hierop helpen mij om de juiste samenstelling te vinden. Na 4 weken is het raadzaam om een herhaling van het consult te doen: soms zijn de bloesems niet 100% goedafgesteld en moet er een lichte aanpassing aan de samenstelling worden gedaan. Ook kan het voorkomen dat een deel van de problemen worden opgelost maar dat er nieuwe de kop opsteken: eigenlijk zijn deze kleinere problemen die er al waren maar werden bedolven onder veel grotere en opvallende problemen. Het is een beetje als een ui afpellen, steeds dieper naar de kern.

Voor dieren hou ik het gesprek met de eigenaar, of via een reading op afstand, en daarna wordt er in samenspraak gekozen voor een bach samenstelling of een energetische behandeling

Let wel op: ik ben geen vervanging voor een huisarts of een dierenarts. Raadpleeg altijd uw huisarts of dierenarts. Ook zal ik u adviseren om uw huisarts of dierenarts te raadplegen als ik het vermoeden heb van medische problemen.

De tarieven zijn:
Consulten
1e consult (inclusief 1 behandelflesje en/of energetische behandeling):35 €
Herhalingsconsult (inclusief 1 behandelflesje en/of energetische behandeling): 30 €
Bach bloesem herhaling flesje: 12 €
Fotoreading
Fotoreading en bijbehorend verslag: 25 €
Alle prijzen zijn, wanneer van toepassing, exclusief verzendkosten.
Verzendkosten zijn conform de PostNL tarieven voor brievenbuspost.
Voor consulten op lokatie worden rijkosten verrekend. Bel of mail voor meer informatie

Naturally Balanced                       info@naturallybalanced.nl