Terug naar Home

Meer over: Bach Bloesems

Dr. Bach, homeopaat, ontdekte in de jaren '30 reeds dat bepaalde soorten bloemen harmonie brengen in de menselijke geest. Bach bloesems en hun positieve krachten kunnen negatieve gesteldheden deblokkeren. Hij ging er vanuit dat er als een mens zich niet gelukkig voelt na enige tijd een ziektebeeld kan ontstaan. Zo kan iemand gebukt gaan onder schuldgevoel of is men overbezorgd voor het welzijn van anderen, kan men geen "nee" zeggen uit angst voor verlies. Er zijn vele gemoedstoestanden waardoor men "niet lekker in zijn vel zit". Hierdoor kunnen aandoeningen zoals eczeem, hoofdpijn, maagpijn, ontstekingen en pijnen onstaan zonder duidelijke oorzaak. Later kunnen echte ziektes ontstaan. Door het genezen van de oorzaak, namelijk het gebrek aan levensgeluk, treedt ook genezing van het lichaam op! Dr. Bach heeft 38 Bach Bloesems tincturen gemaakt, die elk op specifieke gemoedstoestanden werkzaam zijn. Zij kunnen bijvoorbeeld zorgen, paniek, irritatie, verdriet en onzekerheid verhelpen. Ook vermoeidheid, pessimisme en ongeduld zijn zo werkelijk te verhelpen.

Meer over: Communiceren met dieren

“Praten” met dieren is in feite op intuïtief telepathisch niveau contact maken met een dier. In principe kan iedereen het, maar sommige mensen hebben dit vermogen extra ontwikkeld en vervolgens ook getraind. Ik maak gebruik van een foto om telepathisch met uw dier te communiceren. De gedachten gaan, net zoals voor de radio, als energiegolven door de lucht. Alleen in dit geval gaan ze beide kanten op, zodat ik niet alleen kan luisteren maar ook met uw huisdier kan praten.

Meer over: magnetiseren

Magnetiseren is het overbrengen van energie. Er zijn twee verschillende vormen van energie het geven van de eigen energie door de heler, en het doorgeven van energie die niet van de magnetiseur zelf is. Het geven van de eigen energie wordt “magnetisch genezen” genoemd, en is volgens de theorie van het magnetiseren iets wat iedereen van nature doet. Bijvoorbeeld de moeder die haar kind troost en de pijn van wegneemt door met haar hand over de pijnlijke plek te gaan. Deze vorm van magnetisch genezen is niet vol te houden, aangezien de eigen energie niet onuitputtelijk is. Daarom werk ik niet met eigen energie, maar met de energie rondom mij. Deze vorm van energie overdacht heet gekanaliseerde energie en ben ik een doorgeefluik.

Naturally Balanced                       info@naturallybalanced.nl